BUTIKEN

På Fiskecentret har vi valt att fokusera på flugfisket.

I vår butik hittar ni ett stort antal flugspön från en av världens stora tillverkare, Orvis.
Vi har även fina flugspön från Scott och Vision i butiken.
På rullfronten dominerar Orvis, men även rullar från världsberömda Lamson finns på plats. Sameos fina och prisvärda rullar finns naturligtvis även dom i butiken, liksom rullar från Pool 12 och Vision.

Vad gäller fluglinor finns det mesta från världens ledande tillverkare, Scientific Anglers. Orvis är vår andra stora leverantör på fluglinor. För det nordiska utbudet på fluglinor svarar Vision.

Här finns också ett stort urval av vadare och vadarskor från Simms och vi har även vadare och vadarskor från Orvis, Vision och Pool 12.
I butiken hittar ni massvis med västar, slingpacks, väskor, chestpacks, ryggsäckar och waistpacks från Simms,Orvis, Fishpond och Vision. Här hittar ni också ett brett sortiment med kepsar, jackor, T-shirts, tröjor, strumpor, skjortor och huvtröjor från Simms och Orvis. Vi har även ett mindre utbud av kläder och vadare för tjejer.
Ni som binder era egna flugor finner ett välsorterat utbud, med allt från krok till bindmaterial. Nackar och sadlar från Whiting, hjorthår, bindtråd, dubbing, CDC, sälhår, flugbindningsverktyg och mycket annat hittar ni här. Ahrex och TMC  flugkrok finns i diverse varianter, Veevus bindtråd och Polish Quills likaså.
Whiting farms, The Fly Company, Natures Spirit, J:son, CF, Loon och Fly-dressing är våra leverantörer på bindsidan.

I vårt omfattande flugsortiment, som omfattar ca hundra mönster, hittar ni allt ni behöver för flugfisket i Älvdalen. Självklart har vi även ett stort urval av våra egna, lokala flugor, skapade efter många års fiskande i Älvdalens strömmar och sjöar. En mängd olika flugaskar, som passar de flesta behov, finns naturligtvis också i butiken

Tafsar, tafsmaterial, flytmedel, peanger, clippers, retractors, lanyards och allt annat ni behöver för ett lyckat fiske finner ni självklart också i butiken. På tafsar och tafsmaterial satsar vi på Orvis, Scientific Anglers, Vision och Trouthunter.
Vi har ett stort sortiment av solglasögon för flugfiskaren med glasögon från Pool 12, Costa, Orvis och Leech.

Vi har även utrustning för metet eller spinnfisket, såsom spön, rullar, spinnare, drag, krok och flöte.

Hos oss kan ni lösa fiskekort för Älvdalens FvO och Särna-Idre FvO och även köpa kartor för dessa områden. Vi löser även eventuella problem med er utrustning.

Hos vår kunniga och trevliga personal hittar ni mångårig kunskap och erfarenhet av skog, älv och sjö i Älvdalen. Vi hjälper er att hitta rätt både bland flugor, utrustning och fiskevatten. Oavsett om ni är nybörjare eller vana fiskare.

Älvdalens Fiskecenter finns även på nätet och ni hittar hela vårt sortiment på vår Webshop.
www.flugshopen.se

Välkomna in till oss på Fiskecentret!