Boka en fiskeweekend med guide – prova guidat flugfiske

Älvdalens FVO i norra Dalarna, är stort och ruvar på många ”hemligheter”

Öka chanserna till ett riktigt bra flugfiske genom att boka guidat flugfiske. Få värdefull hjälp och trevligt sällskap av en erfaren flugfiskare som hittar till de dolda pärlorna i det stora fiskevårdsområdet.

Guidad fiskeweekend – ett tidsoptimerat och smart val

Även om tillgången på fisk är övervägande god, kan det trots allt vara en mödosam uppgift att hitta de bästa platserna i Österdalälven med biflöden på egen hand. Det här gäller framförallt flugfiskare som inte varit i området tidigare.

En del av tjusningen är ju att hitta det där perfekta stället. Samtidigt vill de flesta hinna “känna på” en och annan bumling under vistelsen. Genom att anlita en av våra erfarna guider kan du avsevärt förbättra dina odds för ett lyckat fiske i Älvdalen! Vi bidrar med lokalkännedom, erfarenhet och sällskap med gott humör.

Så går flugfiskeguidningen till

Dagen inleds med att ni tillsammans med guiden går igenom utrustningen på Älvdalens Fiskecenter. Vi vill ju inte att något ska saknas i asken när harr och öring börjar vaka där ute. Vi ser till att de rätta flugorna och utrustningen finns med och väljer fiskeplats efter rådande omständigheter och era önskemål.

Älvdalens Fiskecenter står för alla transporter och guiden tar givetvis på sig kockmössan vid lunchtid och tillagar ”dagens rätt” över öppen eld . Självklart har även kaffepannan sin plats vid eldstaden.

Ta en titt på våra guidepaket här nedanför. Vi erbjuder allt ifrån platsguidning till heldagspaket – allt efter behov och önskemål.

Klicka på en av guidningarna nedan för att läsa mer!